Cégünk története

Minden ranglétrát megjárva - ami hasznos a szakmai fejlődés szempontjából – apáról fiúra szálló hagyomány szerint indult útjának ma már sikeresen működő cégünk. Buzás István 1960-ban végezte el a hőszigetelő szakmát elismerő vizsgát, amit később jól kamatoztatott, mint hőszigetelő iparos.

Tőle sajátítva el az apró szakmai fogásokat, az anyagismeretet és a gyakorlat után fiatal korom ellenére 1984-ben Építésügyi és Városfejlesztési Minisztérium külön engedélyére váltottam fő foglalkozás melletti iparengedélyt, az ekkor még hiányszakmának számító hőszigetelésre.

Majd főállású iparosként hőszigetelő alapanyaggyártásra.

A kor szelleme az iparosokat vállalkozóvá nevelte, így 1989 és 1993 között mint főállású magánvállalkozásként bővülve több szakmával lehetőség nyílt a generál kivitelezésekre. Így gépészeti hőszigetelés mellett kazánházak, hőközpontok teljes szakipari munkáit tudtuk vállalni, és elindítottuk a kőműves, festő, bádogos és lakatos munkákat is.
1993-ban megalakítottuk kizárólag családi vállalkozásként a Gaalf Betéti Társaságot. Az eltelt 10 év alatt vállalkozásunk nyereségét a folyamatos fejlődésre fordítottuk, így ma már cégünk fő tevékenységei mellett több szolgáltatást is nyújtunk.

Vállalkozásunk neve is hűen tükrözi egy új kor kezdetét, amikor az egyszerű vállalkozásból Betéti Társasággá nőtte ki magát. Az új cégnév kezdőbetűi a görög ABC első és utolsó betűinek a részei. A régi vállalkozás – ami végéhez érkezett - az OMEGA, az új pedig az ALFA. Így ezen két betű összeolvadása révén lett omeGAALFa Bt.

A Gaalf Bt. egy új korszak családunk munkájában,
A Gaalf Bt. az Ön munkájában is új korszakot nyithat!

Köszönöm figyelmét!

Vissza a főoldalra